Over Mij - The Voice Coach

Hi my name is Stephanie Hall. Ik ben geboren in Oxfordshire, Engeland. Na een jaar over de wereld te hebben gereisd ben ik uiteindelijk hier geland om zangles en stemcoaching te geven in het vak waar ik van houd.

Na het conservatorium te hebben afgerond in Brighton heb ik zangles gegeven aan particulieren en op scholen in Sussex. Zingen is altijd een groot onderdeel van mijn leven geweest. Ik heb het genoegen gehad door Europa te mogen reizen als leadzangeres van verschillende bands en op te treden als achtergrondzangeres voor bekende artiesten met een duizenden publiek!

In mijn lessen gebruik ik mijn jarenlange ervaring als zangeres en mijn kennis over de werking en het gebruik van de stem. Hiermee gaan we samen het beste uit jouw stem halen. Je stem is het resultaat van de samenwerking tussen de stem, de kaak en de tong. Ik beleef er veel plezier aan om studenten door middel van concrete technieken te leren hoe ze hun steminstrument het beste kunnen gebruiken. Of het nou gaat om spreken in het openbaar of zingen op een podium. Je zult merken dat je met kleine stapjes al gauw zult genieten van de vooruitgang die je boekt!

Hier in Nederland begeleid ik zowel professionele zangers als hobbyisten met het verbeteren van hun Engelse uitspraak. Naast mijn werkzaamheden voor mijn bedrijf The Voice Coach geef ik ook les op het Conservatorium in Haarlem.