Zangles & Songwriting

``Sinds mijn afstuderen geef ik zangles aan de meest uiteenlopende studenten. Van zes tot zestig jaar. Je bent dan ook nooit te oud om te leren zingen``

Welkom! Mijn naam is Steph. Ik ben de oprichtster van The Voice Coach. Als ervaren stemcoach geef ik al ruim tien jaar zangles aan de meest uiteenlopende studenten. Voorheen deed ik dat in mijn geboorteland Engeland, waar ik afstudeerde aan het conservatorium in Brighton (BIMM). Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij het Conservatorium Haarlem en ben ik gestart met The Voice Coach.

Tijdens mijn zanglessen geef ik je alle technieken die belangrijk zijn om jou te helpen je stem te verbeteren en je favoriete nummers te kunnen zingen. Je leert het belang van een goede ademhaling tijdens het zingen en deze toe te passen. Je werkt aan het versterken van je bereik door middel van oefeningen, die toegespitst zijn op wat jou stem nodig heeft en die je helpen jou persoonlijke doelen te behalen. Al deze dingen dragen niet alleen bij aan de ontwikkeling van je stem; ze versterken ook je zelfvertrouwen.

Bovendien kan ik helpen om je Engelse klank tijdens het zingen te  verbeteren! Of je nou professional bent of zingen een hobby is; ik pas mijn lessen aan op jou niveau en snelheid.

Ben je een songwriter? Ik heb veel ervaring met het geven van songwriting workshops. Ik begeleid je graag in je schrijfproces. Voel je vrij om te experimenteren met het schrijven en zingen van je eigen teksten en melodieën!

Ik ben van mening dat de chemie tussen student en docent erg belangrijk is. Zeker bij iets persoonlijks zoals zingen! Daarom bied ik een gratis les van 30 minuten aan waarin je een indruk krijgt van de les (en van mij natuurlijk). Hier hoef je je niet druk om te maken. Het is geen auditie! Het is een manier om elkaar te leren kennen en een start van het zingen.

Ik zie er naar uit om met jou te zingen!

Steph x